BaşlangıçAmacımızHakkimizdaBasın BültenleriPfizer Türkiye Bowling Takımı 7. Interlink Bowling Turnuvasında 2. Oldu
Pfizer Türkiye Bowling Takımı 7. Interlink Bowling Turnuvasında 2. Oldu

Interlink firmasının 26 Mayıs 2011 tarihinde Korukent Tesisleri/Levent ‘’Cosmic Bowling’’de düzenlediği “7. Interlink Bowling Turnuvası”nda Pfizer Türkiye takımı 1.’liği az farkla kaçırarak 2. oldu. Tüm sektörlerden 63 firmanın katıldığı turnuvada finalde 16 takım yarıştı.

Çalışanlarımızdan Erdin Demirdügen, Hakan Yazıcı, Nizamettin Adıgüzel ve Esat Oğuz’dan oluşan takımımız 24 Mayıs’taki elemeleri ise 1. sırada tamamlamıştı. 2010 ve 2011 yılında düzenlenen turnuvayı üst üste 2. sırada tamamlayan takımımız, iki yıl üst üste ilk üçte yer alarak son iki yılın lider takımı oldu. Esat Oğuz aynı zamanda 1.’liği kıl payı kaçırarak en başarılı 2. erkek oyuncu oldu.

Bizlere bu gururu ve mutluluğu yaşatan tüm arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!

Turnuvaya katılan şirketler

Sıralama